dinsdag 26 oktober 2010

Congres Italiaanse Zaken 2010 - Duurzaam Ondernemen


Horen & zien, proeven & genieten, netwerken & zakendoen

Het doet ons veel genoegen u uit te nodigen voor de tweede editie van het congres ‘Italiaanse Zaken’ in het Hilton Hotel te Amsterdam.
Dit jaar staat het evenement in het teken van duurzaam ondernemen.
De laatste jaren blijkt juist het Italiaanse bedrijfsleven de motor te zijn achter nieuwe, duurzame initiatieven – en daarmee de aanjager van economische groei.
In diverse Italiaanse regio’s zijn recent samenwerkingsverbanden ontstaan tussen (regionale) overheden, kennisinstellingen en (MKB-)bedrijven: nieuwe centra voor innovatie en duurzame economische ontwikkeling, met niet zelden een internationale focus.

Onze beide landen zijn van oudsher belangrijke handelspartners.
Het delen van nieuwe kennis en inzichten op het gebied van duurzaam ondernemen kan de weg openen naar nieuwe vormen van economische samenwerking.
Om het belang van continue samenwerking te benadrukken, openen de Ambassadeur van Italië, Franco Giordano en de Ambassadeur van Nederland, Alphons Stoelinga, gezamenlijk ‘Italiaanse Zaken 2010’.
Een keur aan vooraanstaande sprekers vult het thema ‘duurzaam ondernemen’ vervolgens voor u in, met aandacht voor specifieke sectoren en voor algemene trends en ontwikkelingen in Nederland en Italië.

Na de plenaire speeches en diverse themaworkshops markeert een gezamenlijke lunch de overgang naar de Incontri d’affari, de individuele zakelijke gesprekken in de middag.
Wij stellen u dan in de gelegenheid één-op-één van gedachten te wisselen met bedrijven en instellingen die tezamen een breed palet aan algemene, juridische, financiële en economische vragen kunnen beantwoorden.
De Nederlandse ambassade is hierbij aanwezig en helpt u uw kansen op de Italiaanse markt te verkennen.
Diverse experts, zowel vanuit Nederland als Italië, beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van duurzaam ontwikkelen en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

‘Italiaanse Zaken 2010’ biedt u vanzelfsprekend volop gelegenheid tot netwerken.

UITNODIGING - Congres Italiaanse Zaken 2010
PROGRAMMA - Congres Italiaanse Zaken 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.