donderdag 17 oktober 2013

Italiaanse Bruidsmodeshow tijdens Het Beste Van Italie 2013

Betoverende modeshow tijdens Het Beste Van Italië 2013

Bridal Fairs is een organisatie gespecialiseerd in het organiseren van bruidsbeurzen die een platform zijn voor bruidsparen, ondernemers uit de trouwbranche en de trouwlocatie. Bruidsparen, onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes, ontvangen tijdens de bruidsbeurs zoveel mogelijk informatie over het product en/of dienst van de exposanten. 


Daarmee kunnen zij hun bruiloft zo compleet mogelijk organiseren. Ook de trouwlocatie informeert hen graag over de diverse mogelijkheden die zij aanbieden. Onze nadruk ligt vooral op kwaliteit en “the personal touch”! Het doel van Bridal Fairs is om niet alleen informatie te verstrekken, maar vooral interactief bezig te zijn zodat bruidsparen met een goed gevoel en voldoende inspiratie vertrekken.


Yentl’s BruidsBoetiek is een snel groeiende bruidsmodehuis dat bekend staat om haar excellente klantgerichte service. De persoonlijke en betrokken sfeer geeft elk bruidspaar een vertrouwd en huiselijk gevoel. Yentl’s BruidsBoetiek is dé exclusieve retailer in Zuid-Holland voor de prachtige Disney Bridal en Disney Bridesmaids japonnen van Alfred Angelo. Daarnaast worden merken zoals Nicole, Novabella, Sweatheart, White One en Atelier Diagonal aangeboden. Naast een uitgebreide bridal collectie kunt u er ook terecht voor avondkleding van Enzoani, Jarice, Allure en Evening. Voor heren is er uiteraard een aantrekkelijke keuze aan kostuums en pakken van de merken Javier Arnaiz en K!mo Suits. Kom kijken naar de collectie tijdens onze modeshow en maak kennis met Yentl’s BruidsBoetiek.


Temidden van de stijlvolle bolides en participanten wordt in samenwerking met Bridal Fairs en Yentl's BruidBoetiek dagelijks een betoverende bruidsmodeshow georganiseerd. Prachtige bruiden, Italiaanse mode en accessoires, een belevenis voor iedereen.

Er zullen op zaterdag 3 shows plaatsvinden: 14:00 uur, 16:00 uur en 18:00 uur
Op zondag zullen er 2 shows plaatsvinden: 14:00 uur en 16:00 uur

Locatie: Louwman Exclusive Cars. Aan de A2 in Utrecht.

Bezoek de website van Bridal Fairs.

Bezoek de website van Yentl's BruidsBoetiek.

Bezoek de website van Het Beste Van Italië.

Klik voor korting HIER!
www.italianentertainment.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.