donderdag 17 oktober 2013

Italië Evenement, Smaak en Stijl 2014 - Exposanten kunnen zich nu inschrijven met een flinke korting!

Beleef de 11e editie met ons mee

Het grootste Italiaanse feest van het jaar


Het Italië Evenement - Smaak & Stijl is alweer aan de elfde editie toe. Noteer maar vast in de agenda: 23, 24 en 25 mei 2014! Wij gaan er opnieuw – het liefst met u – een prachtig feest van maken in de tuinen van Kasteel de Haar. Alweer in Utrecht? Jazeker, het grootste kasteel van Nederland en het ‘Italiaanste’ feest van Nederland zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook onze vaste bezoekers zijn hier zeer aan gehecht, zo is gebleken.


Na onze zonnige jubileumeditie van afgelopen voorjaar met diverse hoogtepunten gaan we er alles aan doen om de elfde editie nog lekkerder, mooier en spannender te maken. Immers, er valt nog steeds heel veel te ontdekken in het beloofde land. Daarnaast worden onze ambities gesterkt door het vertrouwen dat wij dit jaar kregen van producenten en consumenten. Zij vonden in het Italië Evenement een ultieme etalage voor hun product en het beste alibi om even in Italië te zijn. Tja, de moeilijke economische tijden ten spijt, Italië leeft meer dan ooit in Nederland. Een geweldige kans dus om uw ‘Italië’ volgend jaar onder de aandacht te brengen van de vele duizenden liefhebbers…


Er zijn voor de editie 2014 nu al enkele bijzondere projecten en acties in voorbereiding. Hiermee verwachten we niet alleen exposanten en bezoekers te interesseren, maar ook de media. Om u alvast in Italiaanse sferen te brengen, zijn dit een paar voorbeelden:

ITALIAN NIGHT met als thema ‘Una Notte a Napoli’ 
Tijdens deze klaterende avonden beleven de bezoekers een onvergetelijk avond in Napoli. De gerechten en muziek zijn uiteraard geheel in stijl en bovendien is de kasteeltuin tijdens deze bijzondere avonden tot 21:00 uur geopend.

APERITIVO BAR 
Bezoekers ervaren hier de zogenoemde Passeggiata Italiana en genieten op dit plein van de populairste Italiaanse zomerdrankjes, zoals Aperol Spritz, in een hippe lounge setting.

PIAZZA DEL GUSTO PURO
Puur natuur vindt u op dit plein terug in pure smaken. Veel biologische producten dus, maar ook enthousiaste bedrijven die u graag te woord willen staan en helpen bij uw keuze.

LA PIAZZA DEL MATRIMONIO
Er is geen mooiere plek om te trouwen dan in Italië. Logisch dus dat u rond de kapel van Kasteel de Haar deze dagen alles voor uw mooiste (Italiaanse) dag vindt. Alle huwelijkse elementen zijn vertegenwoordigd, zoals bruidsboeketten en huwelijksreizen, maar er zijn ook modeshows.

LA PIAZZA DELLA VACANZA……
Het Italië Evenement is de beste voorbereiding op uw vakantie, maar over dit verrassende vakantieplein vertellen we u later graag wat meer. Net als over de overige activiteiten.


Schrijf dus nu in en profiteer van de vroegboekkorting via 


Volg alle ontwikkelingen op de voet via 

Italian Entertainment And More

bungalows, holiday-homes

Vakantiehuizen Toscane

Fundadore Travels - Het andere Italië


Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.