vrijdag 29 november 2013

Trattoria Casa Caminita - Proef de eerlijke gerechten van Italië!

De beste pasta uit Sicilië, een Caprese alla Gio, vis en vlees zoals ze het in Rome eten en bijgerechten volgens origineel familierecept.


In Trattoria Casa Caminita waant u zich in het thuisland van kok Giovanni Caminita. In het authentieke restaurant staat naast het werken met originele én verse Italiaanse producten, betrokkenheid bij de gasten voorop. Bij Giovanni en zijn vrouw Linda voelt u zich meteen thuis en krijgt elke dag een vleugje humor en muzikaliteit.


De Trattoria bevindt zich op een prachtige plaats bij de promenade van Ouderkerk a/d IJssel, direct bij de steiger. In 2014 wordt het terras geopend, waar u heerlijk uitkijkt over de rivier.


Over ons

Giovanni Caminita

Een eigen Casa Caminita maakt een jongensdroom werkelijkheid. Met passie en een vleugje humor kookt Giovanni Caminita volgens Italiaans recept.

Giovanni Caminita is geboren in Palermo, Sicilie. Als basgitarist kwam hij op 19-jarige leeftijd naar Nederland, waarna hij in bekende bands speelde. Nog steeds is hij de vaste bassist van Marco Borsato.

Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, heeft Giovanni nóg een enorme passie in zijn leven en dat is koken. Hij is dan ook niet voor niets de Italiaanse kok van 24Kitchen en nu ook van zijn Trattoria Casa Caminita.


Linda Caminita

Linda is uw gastvrouw bij Casa Caminita. Een trattoria waar muziek, lekker eten en gezelligheid elkaar ontmoeten.

Zangeres Linda Caminita-Snoeij heeft diverse platen uitgebracht en stond met Mrs. Einstein op het podium van het Eurovisie Songfestival. Als achtergrondzangeres is zij te horen op alle albums van Marco Borsato. Ze is zangcoach voor diverse artiesten en begeleidt bands bij audities. Zij dirigeert succesvol het Cantakoor in Ouderkerk a/d IJssel, Het Goois Vrouwenkoor en The Voices of Bilthoven.


Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.