woensdag 12 februari 2014

Italian Coffee Handbags voor de liefhebber. Opvallend door het materiaal!De tassen van Italian Coffee Handbags zijn gemaakt van oude koffieboonzakken. Oude koffieboonzakken?! Ja, inderdaad oude koffieboonzakken. Het is moeilijk voor te stellen hoe een tas gemaakt van oude koffieboonzakken voelt en gebruikt kan worden.

Dat vroeg ik mij dus ook af. Italian Coffee Handbags heeft daarom een tas toegestuurd, zodat ik het zelf kon ervaren.


Italian

Review

De tas die Tabichoice heeft ontvangen, is niet alleen bijzonder in materiaal, maar ook bijzonder in formaat. Het model van deze tas is langwerpig, gemaakt van stevig materiaal en heeft lange schouderbanden. Je kan de tas makkelijk aan je schouders hangen. Er is ruimte voor de belangrijkste gebruiksvoorwerpen waaronder je telefoon, portemonnee en sleutels. Deze tas heeft een diep blauwe opdruk en een leuk detail van koffiebonen en is voorzien van een rits. Je kunt hem daardoor eenvoudig sluiten. Deze tas van Italian Coffee Handbags  is leuk om mee te nemen naar een feestje of wanneer je uit eten gaat. Je krijgt gegarandeerd aandacht!


IMG_3814

Over Italian Coffee Handbags

Italian Coffee Handbags zijn ambachtelijk handgemaakte tassen. De tassen zijn gemaakt van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen of gemalen koffie en gefabriceerd door de sociale werkplaats. De tassen van Italian Coffee Handbags zijn dus niet alleen duurzaam en milieu vriendelijk, maar ook maatschappelijk verantwoord. Maar er is meer waaronder functionele lampen in verschillende uitvoeren gemaakt van gebruikte koffieblikken. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie: www.italiancoffeehandbags.nl


IMG_3817

Review door TABICHOICE.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.