maandag 29 september 2014

Win 2 vrijkaartjes voor het concert van Gianmaria Testa op 11 oktober in de North Sea Jazz Club te Amsterdam

Ben jij FAN van Gianmaria Testa en wil jij met 2 personen zijn optreden op 11 oktober 2014 in de North Sea Jazz Club Amsterdam bijwonen?

Plaats dan een opmerking / reactie (uiterlijk 08 oktober 2014)  onderaan dit blogger artikel waarin jij aangeeft waarom wij deze 2 vrijkaarten (staanplaatsen) aan jou moeten geven (jullie komen op de gastenlijst te staan!).

Uit de leukste reacties selecteren wij willekeurig de winnaar waarna er contact met jullie wordt opgenomen!ZA 11 OKTOBER FOLK / JAZZ - GIANMARIA TESTA TRIO

DINERCONCERT - 21.00 uur

Het schijnt dat Gianmaria Testa jaren geleden letterlijk het podium opgeduwd is omdat hij te verlegen was om op te treden. 
Gelukkig is dit gebeurd, anders zou zijn prachtige mix van akoestische jazz, folk en poëzie misschien wel nooit aan het licht zijn gekomen.
In 1958 kwam Testa ter wereld in het plaatsje Cuneo. 
Dat was ook de plek waar hij opgroeide en zichzelf gitaar leerde spelen. Ongeveer vijfentwintig jaar heeft hij in diezelfde plaats op het station gewerkt als stationschef. 
Op de loze, rustige momenten op zijn werk schreef hij daar zijn liedjes. 
Pas in 2005, ruim tien jaar na zijn eerste uitgebrachte album, stopte hij met zijn werk op het station. 
Niet omdat hij het niet meer leuk vond, maar simpelweg omdat de bühne zijn nieuwe thuis was geworden. 
In de club speelt de Italiaanse troubadour, die sinds 2011 niet meer in Nederland te zien was, liedjes uit zijn hele oeuvre maar zeker ook van zijn laatste dubbele live-cd ‘Men At Work’ (2013).


deze actie wordt je aangeboden door:
Italian Entertainment And More
Koop nu! De Go Italy Card - Kortingskaart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.