donderdag 23 januari 2014

Surlinio: Social Media en Mobiele Websites. Bereik met uw Italiaanse Producten en Diensten de juiste doelgroep!


Wij kunnen het complete traject van modern website ontwerp tot volledige integratie van social media in uw bedrijfsvoering tegen beheersbare kosten realiseren. Social media was tot voor kort een ingewikkeld en vaag terrein voor veel bedrijven. Hoewel tegenwoordig praktisch iedere onderneming een zakelijke website heeft, is er nu een beweging gaande die een wezenlijke verandering betekent voor hoe bedrijven online vertegenwoordigd zijn.Veel bedrijven vragen zich af of ze wel tijd en effort in social media moeten steken en of het wel de moeite waard is. Over het algemeen zijn ondernemers al hun tijd al kwijt aan het runnen van de dagelijks business. Er is een best pittige leercurve om actief met social media aan de gang te gaan, en de tijd die ervoor nodig is meestal gewoon niet aanwezig. Maar of het de moeite waard is ? Absoluut ! We kunnen nu wel stellen dat twijfels over de relevantie van social media inmiddels zijn achterhaald, en dat het ongelofelijk belangrijk is om hier aandacht aan te besteden.
SURLINIO
De mensen achter Surlinio zijn al 20 jaar bij diverse bedrijven bezig met grafisch ontwerp, huisstijl ontwikkeling, website hosting en het bouwen van eenvoudige tot zeer complexe web applicaties en sites. In de afgelopen jaren hebben we, samen met onze klanten, een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. En de ontwikkelingen op het gebied van internet en social media in het bijzonder gaan alleen maar sneller.
Meer dan de helft van het internet verkeer gaat inmiddels via mobiele apparaten, en die trend zal alleen maar toenemen. Wij houden ons dagelijks bezig met het helpen van onze klanten de meest recente trends en technologie in te zetten voor het verhogen van hun omzet en merkbekendheid.
Italian Entertainment And More
Fashion Italia 468x60
Vliegwinkel.nl topbestemmingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.